Friday, December 30, 2011

ini bukan tulisan terakhir

assalamualaikum...


alohai hai.*sambil lambai tgn tnggi2*
rindunye da lame xmenulis. maksud ai menulis utk belog
siyes lame kan, takde hati nak bukak belog sndri tp still jenguk tulisan org lain.membaca itu mngkin bukan hobi aku tp mencari sesuatu yg baru sudah tentu kegemaran aku.
aihh tanak la menaip serius plak kalau boleh nk santai2 je.
kalau blogger pames lain benti menulis mungkin akn ad kesan pd blogger2 tp kalo aku mmg la xde lngsung.xde org nmpak pun. tp ak anggap lps ak pblish entri bru semua org sedang baca ak pnye belog.hahaha ok pasaan je.
susah nk gmbarkan sikap ak kt cni, and haruslah olls xknal ak.susah barangkali
ahh serius lg -___-


smua tau kan esk hari last utk 2011 and lusa kte akn msuk kalendar baru.tp dlm kalendar islam kte da sbulan smbut thun baru.tak boleh nak salahkan sesape sbb ngara kte sndri pakai kalender omputeh kan.tp jgn dilupekan kalender islam dah la ye.
tahun ni, ermm byk benda berlaku smpai ak xingt.ak kan pelupe.aku akn ingt bila ad org ingtkan aku.jd tlong ingtkn ak ap yg ak lupe.ehh


ermm so kire ak random je la ye tuk entri kali ni.and ak xberniat nk uplod gmba bagai.byk dlm smpanan tp bia la dlu. nanti2 la ye
ok. cuma nak terima kasih kpd famili.kwn baru n lame.sesape saje la yg hadir dlm idop aku tahun nih.syg korang wpun xtunjuk syg tp syg tu kuat.ini serius.;)
tahun ni ak lebih matang menjadi dri aku.sila kenal aku dlu.ak berani ckp kwn ak yg knal ak 5-6 thun pun msih xknal aku.tp ak kwn yg xpenah jmpa tp knal aku.boleh dikatakan ak dpt rmai kwn alam maya dan ak lbh selesa dpd kwn yg bersemuka hari2 sbb aku bkn lah jenis yg suka bercerita pd teman rapat kecuali famili sahaja. mereka lbh ikhlas, mereka tidak menjaga hati tp menjaga dri kita.terima kasih kawan.wpun xpenah declare yg kita jadi kawan tp aku anggap kita kawan.lg skali terima kasih.alhamdulillah ;)


tahun ni aku lebih sensitif.barangkali disebabkan faktor usia yg makin matang.hahahha
tapi tak matang pun.cuma pndai berfikir.makin kenal dri aku.susah tau nak knal dri sndri kena korek btol2 =D...so thun berikutnya ak harap.aku mohon.ermm aku rasa yg aku sedkit jauh dr DIA. tp ak cuba dekatkan.dgn bantuan kwn dna pertolngan DIA.ak sentiasa mohon yg ak tidak dijauhkan.ak mohon :(
aku cari.cari seseorg yg boleh pimpin aku sbb ak xmampu nak pimpin org.ak boleh tunjuk tp xboleh pimpin.org lain nmpak aku kuat. aku mmg kuat tp dalaman aku lemah.mohon kuatkan aku.kuatkan hati aku.mohon dekatkan aku dgnMU. temukan aku dgn pemimpin aku.ak mohon
aku mohon lg. lindungi keluargaku dan mereka yg ak sayang.juga mereka yg sayang aku.ak mohon.
mungkin permintaan aku besar.tp ak tetap mohon.aku mohon dgn aku berdoa.ak mohon jgn lalaikan aku.ak mohon...


mcm panjang plak and serius kan..ahaa.nx year entri aku akn berisi..errr
ok itu je kot.thn dpan buat entri bru lg.ermm pic bru?? nx year lah :p


aku start exam selasa ni and rabu jgk.wish me luck.doakan aku
aku doakan kalian berjaya.
berjaya dunia akhirat ;)


bai 

4 comments:

Qamaruls said...

gudluck exam

cikshahida said...

ohh tengs, gdluck jgk ye ;))

segan plak otai masuk cni -__-

mizsMAI'sarah said...

gdluck akak ^^

cikshahida said...

tengs hawak, gdluck jgk ye ;))